lauantai 1. helmikuuta 2014

Sopisko teille muutto?

Loppuviikko onki sujunu taas lepposasti!
Oltiin torstaina home of good hopessa taas lapsien kanssa ja autettiin omalta osalta minkä pystyttiin. Miä osallistuin taas tiskaamisee! Ohoh joo :)

   


Kotiintulo matkalla kaikki oli vähän sitä mieltä,  ettei me jakseta mennä sairaalalle hommiin perjantaina..että jos taas mentäiskiin home of good hopeen. Meijän kuski Wayne oli kans sitä mieltä, et pitäähän meil vapaapäivä olla, koska pitäähän meidän pakatakkii, koska lauantaina muutetaan! Jeps, isäntäperheen äiti tuli meidän luokse keskiviikko iltana kun istuttiin pihalla. Heti näki, et hänellä on jotain asiaa. Heidän majoitus paikat on hetkellisesti ylibuukattuja parin tulevan viikon ajan (saapuu 10 norjalaist sunnuntain, amerikkalaisii on toisella talolla vielä 6 ja sinne ei mahtuisi heidän lisäks kun 6-8.) Äiti ystävällisesti pyysi, että jos koko meidän poppoo siirtyis sinne amerikkalaisten kanssa, sit tänne talolle mahtuis kaikki norjalaiset. Eihän meil mitään sitä vastaan ollu! Siellä on kivempi piha, pelejä (mölkky!!), nopeempi netti, meidän kuskit asuu sielä..et kaikinpuolin jopa kivempi ja fiksumpi paikka asustella:) 
Shoppailees! 
Sitte se perjantai koitti ja aamulla kympin maissa tallusteltiin pihalle odottamaan sovittua kyytiä hakemaan meitä Home of good hopeen. Ylläriii, ei näkyny ketään ja kun soitettiin Waynelle et missäs luuhaat, nii hän sanoo olevansa lentokentällä, eli siis kukaan ei ollu tulossa hakemaan, eikä tietty voinu ees ilmottaa.. Ainooks vaihtoehdoks jäi sit taksin tilaaminen.. Mut heh, minuu ja Tiaa ei napannu lähteä sinne ghettoon taksilla, kun ei oikein tarkkaa ees tiedetä missä se paikka on eikä oo osotetta, nii päätettii sit lähteä kaupungille shoppailemaan! Perjantai, kuun viiminen päivä , palkkapäivä paikallisilla, HUHHU sitä väen määrää! Kerrasta viisastuneena ei toista kertaa tolloin kaupoille :D Yks paita ja kaulakoru tarttu matkaan. Huimat 8e meni yhteensä.
Yks kauppa oli kunnon pommi. Laatikoist kaiveltii tavaraa :D
Oltiin jo alkuviikosta sovittu porukalla, et viikonloppuna lähdetään ulos, kun Janalla on viiminen vapaa viikonloppu täälä.. seuraavat kolme viikonloppua sujuu meillä kaikilla reissun päällä. Pikkasen jännitti, kun kaikki on varotellu ja puhunu siitä kuin täälä ihmiset sekoaa ton palkkapäivän takia ja elää herroiks. Samal myös ryöstöt, puukotukset ja ampumiset yleistyy :/ Mut yllättävän rauhallista oli..tai ainaki niissä paikoissa mis me oltiin. Porukkaa oli tosin tosi paljo liikenteessä. Meijän koko saksalaispoppoo veti ihan överit :D Eka oksens jo talolla enneku ees lähettii ja toinen lähti kesken illan kotii ja kolmas oksens kotimatkal liikkuvan taksin ikkunasta :D Myö suomalaiset vaan kummasteltii niitten menoa ja ei siks ite taaskaa uskaltanu pahemmin ryypiskellä et on ees joku joka kattoo kaikkien perää :) Vietettiin melkein koko ilta Saiman kanssa.. hän on yks niistä paikallisista tytöistä jotka tavattiin viikko sitte sielä Hiltonin katolla. Saima saatto meijät kotiin taksilla! :)

Tosiaan siitä pakkaamisesta ei tullu eilen mitään! Ja äsken olin viel vähä epätoivonen et miten kaikki mahtuu ikinä mukaa...


Eikä tossa vielä kaikki :D

Epätoivo. 

Nyt on muutettu! Kyl oli rankkaa ja taitaa mul sittenki vähä kankkunenkii olla :D Kämppä on siisti ja samanlainen ku edellinen. Yhteinen keittiö toisen huoneen kanssa, johon tuli kaks saksalaista, ja sitte on oma kylppäri ja vessa. Netti ei vaa meinaa toimia ollenkaan sielä..:/ täs altaal toimii kyl taas erittäin hyvin.. pitää vissii istua sit vaan ulkona :D brunaaa!! 

Eilen tuli täytee kolme viikkoa täälä! Ens viikolla ollaa oltu jo kuukaus! Eli melkee 1/3 menny hurjaa vauhtii. Tuntuu että mitään ei olla vielä tehty.. hassua. 

Tää jatkaa nyt vaa loikoilua :) on tääl nii rankkaa :D 


Palaillaan! Terkuin Mari :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti