sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Missä kirahvi!

Netti ollu kadoksissa pari päivää..mut täälä taas! :)

Koko alkuviikko on menny mun osalta vaa maatessa.. kauan jakso mahapöpö minuaki ravistella mut nyt ollaa jo voiton puolella! Torstaina meidän isäntäperheen äiti kävi ilmottamassa, että on varannu mulle lääkärin et nyt saa luvan loppua tuo tauti. Ja eiku vastaanotolle! Hieno oli vastaanotto eikä mikään savimaja, ja lääkärikii oli saksalainen vanha pappa, joka tosi perusteellisest selvitti kaikki taustat ja lopuks törkkäs ihan normaalilta paperilappuselta näyttävän lapun kouraan, et meeppä apteekkiin hakee antibioottia ja särkylääkkeitä:) Siinä vähä kummasteltiin, et tääkö se resepti on! Kuka vaa olis voinu kirjottaa sen.. ei siinä mitään leimoja ollu jne. allekirjotus vaan. Tosiaan nyt on kuuri päällä ja muuten mainio olo..ruoka vaan ei maistu miltään vieläkään :/

Perjantain illalla lähettiin likkojen kanssa kaupungille. Päätettiin, et mennään Hilton hotellin kattoterassille kattomaan auringonlaskua. Oli vähän pilvistä mut huhheijaa mitkä näkymät yli kaupungin ja niin pitkälle kun silmä kanto! Sielä me istuskeltiin drinkkien kans ja ihailtiin :) Mielessä paino kuitenki lauantaiks sovittu patikointiretki Daan Viljoen luonnonpuistoon, niin eipä siinä mitään juhlatuulta saanu aikaseks. Tutustuttiin muutamaan paikalliseen tyttöön, joiden kanssa lähdettiin auringon laskettua johonkin pubiin, juotiin yhdet ja kotiin nukkumaan!
Näkymät Hiltonin katolta!

Kukkapuska maisemien tiellä :D







Lauantai aamuna kello soi kahdeksalta ja yhdeksältä istuttiin jo autossa kohti Daan Viljoenia, joka sijaitsee vain noin 20km päässä Windhoekista. Perillä sitten reippaina tyttöinä muutama päätti koko ryhmän puolesta että otetaanhan me toi pisin matka! (9km). Saksalainen tyttö vielä totes et kävellään se tunnissa, johon me naurettiin päin naamaa et onkohan noin :D Todellisuus oli vähän eri!! Parin ekan kilometrin kohalla kirosin jo että tää oli VIRHE ja niin typerää lähteä vielä mahataudista toipuvana vaeltamaan vuoristoon! Hurjia nousuja ja laskuja vuoron perään.. otti se kunnon päälle muutenkin kun oli niin kuuma ja lämpötila vaan nousi nousemistaan. Pilviä ei näkynyt paljon missään! Reitillä pysyttiin hyvin sentään, vaikka opasteissa olis kyllä parantamisen varaa ollu. Koko reissun tarkotuksenahan oli mennä kattomaan eläimiä sinne puistoon. Kirahveja, antilooppeja ja muita karvakuonoja ei näkyny sitte missää! Niiden paskaa ja luita nähtiin kyl vaikka millä mitalla :D Vähän syletti ja patikoinnin lopuks olin niiiiin onnellinen, että se oli ohi! En lähtis uudestaan :D Maisemat tosin oli tosi upeet! Tais olla ainoa hyvä puoli ;) Jepjep ja tosiaan meillä meni 3,5tuntia! Oli kyllä nii kaikkensa antanu fiilis kun ootettiin kyytiä takasin kämpille. Vähän ärsytti, kun ei niitä eläimiäkään nähty :( Onneks matkalla kotiin bongattiin autosta kolme kirahvia, jotka oli syömässä tien vieressä :) Siinä mielikin piristy ja saatiin todistusaineistoa, et on täälä eläimiä :D Ja kyllä tuli uni illalla kun katkasimesta ois vääntäny! :)

Sunnuntai kuluu täälä makoilessa! Kaikki on melko hiljasia kun nettikin saatiin takasin tänään parin päivän hiljaiselon jälkeen! On muuten ollu tosi kuuma päivä!

Eikai mulla muuta! Huomenna pitäis sairaalalle taas mennä ja alottaa harjottelu teho-osastolla! Saas nähä! Jännää :)

Terkkuja kaikille! Mul on jo ikävä <3 Ollaan oltu tääl reilu kaks viikkoa ja jotenki aika kulunu nopeesti, mut toisaalt taas ei..

Palaillaan! terkuin punainen Martsuke täältä palmujen alta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti