perjantai 10. tammikuuta 2014

Perillä ollaan!

 Täällä ollaan! Turvallisesti perillä ja "omassa sängyssä" Namibian Windhoekissa.Eipä sitä vielä oikein tajuakkaan, et täälä ollaan ja todella pysytään kolme kuukautta. Lentokentällä tuli jo ekat itkut kun piti viimiset heipat ja halit antaa Teemulle ja Tildalle. Kai miä nyt oon jo vähä rauhottunu ;D
Turvatarkastuksesta kun päästiin läpi, nii ei paljo muuta oo ehtiny ajattelemaankaan, et kunhan selvitää perille ilman suurempia säätämisiä! Multa ja Tialta ei paljoa vaadi, että on pakka sekasin :D Lento lähti ajoissa helsinki-vantaalta kohti frankfurtin kenttää, jossa meillä oli 1h 35min aikaa tehdä lähtöselvitys ja ettiä oikea portti. Kyllä nous hikikarpalot otsalle kun sielä etittiin oikeeta paikkaa ja ressattiin, ehtiikö rinkat mukaan jatkolennolle! Onneks sielä sujukii kaikki sitte yllättävän hyvin ja nopeesti ja päästii puuduttamaa lisää takapuoliamme seuraavalle lennolle. Vähän mietitytti kun tuo lentoyhtiö oli Air Namibia, että minkäslaisella peltihökkelikoneella meitä lennätetään :D Yllätti erittäin positiivisesti! En oo nimittäin ikinä ollu nii hienos ja uudes konees. Oli kaikki pelit ja vehkeet.. nii ja ilmaset viinakset! :D Nukuttua ei tullu oikee yhtää koko lennolla ja tänää onki ollu tosi väsy. Selvittii tullista ongelmitta ja iloksemme myös rinkat oli ehtiny matkaa ja kaikki oli tallella:) Kentäl meit olikii vastas nuori herra lappusen kans jos luki "Tia & Marianne FINLAND". Lämmintä on ollu noin 30 astetta ja aurinko paistanu pilvettömält taivaalta! Omalle altaalleki on noin 5metriä, nii pääsee pulahtaa ku huvittaa:) Toivottavast säät jatkuu samanlaisena:) 

Tää päivä onki menny nukkues ja taloks asettues:) Tääl on samaa aikaa meijänkaa neljä ruotsalaista, ne asustaa tossa viereisessä kämpässä. Meijän harmiks ne lähtee kotii parin päivän päästä! :( Mut ei se mitään! Uutta väkee on tulos nii paljo, ettei nää tiedä mihin ne kaikki meidät majottaa. Oli pari suomalaistyttöäki tulos noin kuukaden sisää :) Jee.
Mutta mitäpä tänne muuta! Viikonloppu menee lepäämäl ja rauhassa. Maanantaina tai tiistaina ois tarkotus alottaa sitte se harjottelu paikallisessa sairaalassa! Ei vielä tietoa, että millä osastolla. No se selviää sitte:)

Jännää! Päivä kerrallaan! Halit kaikille rakkaille! <3
Ainii.. ekat brunat ja rajat hommattu!
Kuulin villiä huhua et suomessa heiluu kans palmut ja aurinko paistaa...vai oliks se vaa aina Pyhtääl? <3
Kuvia tulee ku niitä ehin ottaa:)

Terkuin. Marianne

3 kommenttia:

  1. Ilmaset viinat koneessa!!?! Wtf. Ensimmäinen asia joho kiinnitin huomioo kunnol :D no ei kai! Ja Pyttiksellä paistaa aina aurinko ;) Have fun!!!!

    VastaaPoista
  2. Joo siis oli aika outoo! Oudompaa ehkä se että en juonu muutaku vettä?:D

    VastaaPoista