sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Viikonlopun kuulumisia täältä lämmöstä!

Pari päivää ollu hiljaiseloa blogin kirjottelun suhteen! Eipä täälä mitään kummempia oo tapahtunutkaan! :)
Torstaina oli tän viikon viiminen "työpäivä"! Silloin mentiin sairaalalle tapaamaan opiskelijoista vastaavaa hoitajaa, jonka oli tarkotus olla meitä vastassa hieman ennen aamu kahdeksaa.. noo tulihan tämä hoitsu paikalle noin kaks tuntia myöhässä :D Meillä meni silti aika rattosasti, kun opetettiin meijän kämppis Janalle, joka on saksasta, niin sanoja ja lauseita suomeks ;D On muuten todella ärsyttävää yrittää totutella tähän "african time!"-elämäntyyliin. Kaikkea saa varttua.. ei oo mitenkään kummallista että jos jotain on sovittu, että alkaa tapahtumaan vasta tunnin tai kahen päästä. Eikä täälä olla siitä mitenkään pahoillaan tai edes selitellä miksi kesti niin kauan!? Suomessa olisin saanut jo aika monet raivarit ja soittanut muutaman "mitä v*ttua?!-puhelun, jos sais varttua jotain kyytiäkin puoltoist tuntii :D Torstaina siis vaan kierrettii ympäri sairaalaa kaikkilla osastoilla jotka meitä kiinnosti :) vaikutti muutama ihan kivalle! Joten harjotteluita ootellessa!
Perjantai oli vapaa töistä.. makoiltiin vaan koko päivä altaalla ja joskus alkuillasta kävi meidän isäntäperheen poika kysymässä halutaanko lähteä illalla ulos, että hän on lähdössä ja olisi meidänkin hyvä lähteä ainakin ensimmäisen kerran jonkun tutun seurassa, joka tietää paikat ja neuvoo kuin olla ja mihin mennä. No mehän sitten korkattiin ekat kaljat :)
Paikallinen merkki! Hyvää on! Ja halpaa! 
Joskus yheksän aikaan suunnattii johonki pubiin, minkä nimee en millää muista! Drinksut makso 25dollarii eli noin 2euroo! Paikka oli hieno ja länsimaalainen. Siitä mentiin paikallisten suosimaan pubiin, joka oli niin täynnä ja tosi likasen olonen. Osa baarista oli ulkona. Laukkuja ja juomia piti vahtia silmä tarkkana ja ei saa esimerkiksi omaa nimeä tai asuinpaikkaa kertoa jos joku kysyy. Ei kovin rentofiilis! Melko nopeasti siirryttiin sieltä pois yökerhoon nimeltä Vibe. Se oli ihan siisti mesta! En oo ikinä juonu niin pahaa shottia mitä sielä! Votkaa, tequilaa ja hunajaa sekasin!? Hyihelv.. Joskus kolmen maissa haluttiin kotiin! Ihan turvallinen olo oli koko illan. Yksin tai edes kahdestaan en kyllä ehkä silti lähtis viihteelle täälä. Lauantai menikii makoillessa taas altaalla ja vähän aamulla tais olla rapula :) Illalla mentiin KFC:hen! Otettiin kaikki joku "power tower"-meal ja eihän sitä jaksanu kukaan syyä :D
Mättöö! Paljon mättöö!
Tänää ollaa taas vaan makoiltu ja on ollu oikeestaan jopa tosi tylsää. Iltapäivällä saapu kaks uutta tyttöä saksasta tänne samaan paikkaan asumaan! He meinaavat myös tulla harjottelemaan katuturan sairaalaan kunhan asettuvat:) Käytiin tässä illansuussa kuudestaan (suomitytötx3 ja saksatytöt×3) syömässä Joe's beerhousessa, mistä saa kaikenlaista eksoottista lihaa! Seepraa, antilooppia, krokotiilia, strutsia ja monta muuta!  Syötiin puoliksi Tian kanssa sellainen lihalautanen, jossa oli noita kaikkia :) Oli hyvää! Ei vaan tunnistanu mikä liha oli mitäkin :D paitsi krokotiilin joka oli vaaleaa ja maistu kanalle...muut muistutti kaikki nautaa! Sitkeämpää ehkäpä vaan.
Strutsia, krokotiilia,  antilooppia x2! Omm
Tosiaan viikonloppu on mennyt pitkälti maatessa ja aika kulunut hitaasti! Huomenna mennään taas sairaalalle..ja varmaankin takaisin lastenosastolle vielä viikoksi. Kaikki on vielä vähän auki, mutta eiköhän se aamulla selviä! :)
Viikko+3 päivää menny ja tuntuu, että oltais oltu täälä ikuisuus! Huomenna taas saa päiviin sisältöä kun menee sairaalalle. Ehkä se siitä!
Perheen koira Max ottaa rennosti kans täälä! 
Suomessa on kuulemma iskeny kunnon pakkaset! Voisin vaihtaa aina yöksi sinne pakkaseen, sillä täälä on tuskasen vaikee nukkua kun on niin kuuma! Ja nää hyttyset prkl! Hurjia paukamia jää joita kutittaa tosi paljon :( jalat täynnä punasia läiskiä! Naamakin vähän punottaa..ei ollu aurinkorasvaa päivällä..hups ;)

Mitähän vielä! Täälä kaikki edelleen hyvin:) Huomenna paluu arkeen ja kirjottelen lisää tänne blogiin, kun on jotain kerrottavaa!

Lähettäisin lämpöä täältä sinne jos voisin! Lämpötilaero nyt päivisin ollu melkein 50 astetta :D
Terkkuja!
T. Martsu! 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti